Sara den rara..

Nu har ja precis kommit hem från Sara Fredriksson. Åkte dit lite senare på kvällen för att hälsa på bruningen som nyss vart i Egyptien, och det va trevligt. Vi kollade på en film och sen åkte ja vidare hem för att orka upp tidigt imorn bitti. Hanse och jag körde på som vanligt ikväll och vi har alltid lika trevligt!

Imorn blir det fiiint besök på frukosten och sen träning! Eftermiddagen och kvälllen blir nog tillsammans med Amanda och Martina, och jag hoppas vi blir klara i stort sett imorn!

På vägen hem i bilen så pratade ja med Lizz i luren en sväng och d va oxå trevligt. Det va ett tag sen man gjorde nått med henne, men vi kom på "den fyndiga anledningen" att jag och hon inte har lika mycket flex tid som många av våra andra vänner har, som umgås alla dagar och nätter =) Men det är soft när man väl hänger hehe! Det slutade med att ja stod 10 min i trappuppgången för ja ville inte väcka familjen när jag babblade i luren, och sen hamna jag här. Nu ska det sovas och jag säger go natt!


Sommartid..

Ja nu ska klockan ställas om, och det låter så sjukt gött med sommar tid! Ikväll har ja hängt med goa gänget Hanse, Benji o Nikula. Vi hängde hemma hos Hanse o hade en trevlig fotbolls kväll. Vi la även ut planer inför sommarens heta tripp som vi eventuellt ska göra, den kommer bli fet! Men först blire resan i maj med familjen och den kommer bli mysig den oxå! Detta blir en dyr vår/sommar med tanke på inköpen till lägenheten oxå! Det löser sej =) Jag var oxå hemma hos Mikk idag med Martina o Amanda nån timme. Så var det ju även jobb mellan 10-15.

Har inte skrivit så mkt i veckan och tiden räcker inte alltid till. Jag bowlade häromdan med Cagge och han fick sej en omgång =) Blir snart en retur hoppas jag då han kan försöka ta en revanch =)

Måste ta tag o byta bilden på bloggen nån dag, då ja inte har kvar kvasten på huvudet! Ska fixa det i veckan!

Imorn blire upp till möte är det tänkt. Sen har jag en del måsten som ska fixa med och jag hoppas det blir bra! Träning blir det oxå! Glöm inte att tugga gruset Hanse =) haha!

Puss o Natt!

Morn!

Ida fick ja vakna tidigt. Sov ute i bushen hos Sam och det va trevligt! Natti är i Spanien så jag får ta han om honom i några dagar =) Igår va vi ett gött gäng på Kenny Starfighter, och förväntningarna va inte så höga från min sida, då jag hade hört andra som sågade den, men den va väl rätt kul ibland =) Annars så va det jobb på dagen och träning där efter.

Jag och bror kommer flytta in i egen lägenhet framöver och det ska bli skoj, och framför allt gött med lite större ytor! Så 1 Juni har vi tillträde så nu äre bara att skaffa ihop prylar till lägenheten, och det är en hel del saker! Men det kommer bli riktigt bra!

Nu står jobb på schemat och jag är riktigt trött, men ja vaknar väl till så småning om! Ha en bra dag alles!

shoo..

Imorn är det tisdag och min lediga dag. Träningen med min partner blir tyvärr inställd pga av att hon är sjuk, och jag hoppas du frisknar till fort! Smart att du vilar! Annars så blir det en del fippel med syrrans projekt arbete som jag lovat att hjälpa till med, och jag hoppas vi får till det någolunda bra. Sen får vi se vad som händer sedan.

Nu har klockan slått midnatt och jag ska krypa in i dimman!

Just det, det dyker upp någon lirare imorn bitti och ska titta på alla element i lägenheten tror jag om ja inte fattat fel, så sovmorgonen går antagligen åt skogen =) bara att gilla läget! 

Avslutar med ett rim:

Cagge trodde han fick strike och snubblade på en tunna,
men kloten stod kvar då han spanade in en vacker nunna.
Frustredad ser han Jonas välta ner varrenda kägla,
och all psykning verkar inte honom alls kunna prägla.
Bowlingen gick inte som han hoppats på utan blev torsk,
han förlorade vadet och fick sälja korvar i stans gamla kiosk.

Godnatt!

Gunvald är kung..

Jag har precis kommit hem från lite mys hemma hos Lasse. Jag, Alex och Frank va där o hängde. Denna Beck som gick ikväll är en av dom bästa tycker jag, helt klart! Hanse valde att bädda in sej i sina myskläder och spändera kvällen i sitt egna krypin och titta på filmen där =) Annars har dagen varit härlig. Stack på möte med Hanseinho i morse och sedan var vi även och tränade ett långt pass på eftermiddan.

Igår så va det jobb och det gick bra. Kul att få slutföra jobb med en kund som man har haft inne tidigare i veckan! På kvällen så hängde vi ute i Storvreta och firade Mike på sin födelsedag. Jag och några grabbar köpte en het lampa från våla, som nog kan göra sej bra i hans nya boende framöver.

Ny vecka på gång som jag ser fram emot, för där kommer det nog hända en hel del intressanta och roliga ting!
Ciao Ciao!

Gött med Helg!

Nu blir det nog en film.. tillsammans med bror!
Imorn blir det jobb o party!
På söndag blire möte o träning..
Helgen i korta drag!


Våren är kärlek!

Denna årstiden på året är så fruktansvärt skön. Känslan att komma från vintern och gå in i varma vår dagar är wuunderbar! Det har varit två riktigt fina vårdagar, varav en jag va helt ledig och en som jag jobbade på. Igår va jag ledig o började morgonen med ett tidigt träningspass. Vi körde på bra och jag fick bollen inkörd i halva magen en gång, och de va fett me skönt! Efter detta så passade jag på o va ute i det fina vår vädret och tog med mej mina hundar på promenad. Släppte dom lös ute på en liten väg men Milton blev sugen på att valla kossor så jag fick springa efter han och koppla han igen. Tur att det fanns ett el stängsel som han fick stanna vid. Gibson skötte sej som vanligt bra, förutom att han va tvungen och dyka ner i diket som va fullt med vatten. Hundarna fick hälsa på några av mina vänner och det tyckte dom som vanligt va kul. På kvällen så åkte jag o Sam ner på stan för att titta på safemodes spelning, och den va skön. Lyssnade även på några andra band och hade förövrigt sjukt kul vissa stunder. Vi hookade upp med Lasse där oxå och stack iväg och käkade senare. Efter det åkte ja o Sam hem till honom och pysslade med et ena och det andra. På vägen hem så svängde jag förbi Freddan och kikade på hans nya soffa som han inskaffat sej under dagen. Ett fint kap som gjorde sej bra i hans lya. Stannade där någon min och åkte sedan hem och sov.

Idag har det varit en lika fin dag ute, men jag har dock behövt titta på det fina vädret genom vålas skyltfönster. När ja kom hem så kände ja att magen knep lite men ja åkte ändå iväg till gymet med Hanse och väl där så försvann verken på dirr. Ännu ett bra träningspass, och det känns som att dom flesta blir det nu för tiden. Kul att man alltid ser folk som man känner och pratar med roligt folk vid nästan varje träningspass. Idag hade vi väldigt roligt åt Canizares ryck inne vid fria vikt rummet då han välte om kring prylarna och skylde på oss, och Malla sprang som vanligt runt i sina rosa trikåer. Frank o Lasse brukar vi oxå stöta på. När ja kör dom tidiga passen med Vicky så är det Ante som vi brukar korsa i trappen iaf.

Just nu känner jag helst av allt skulle vilja vara helt ledig imorn. Om vädret hade varit lika fint som dom senaste dagarna så hade jag satt på mej mjukis kläder och någon go jacka, tagit bilen och åkt till havet helt själv. Tagit  en termos med varm choklad och nån god macka med mej. Väl där hade jag suttit och funderat och bara lyssnat på vågorna och kanske haft med mej ett mode magasin och bläddrat i. En stund för att fundera på tankar som finns där uppe i skallen och bara för att varva ner en dag. Meen jobb står på schemat imorn, så icke sa nicke till den idén imorn iaf =)

Tack för ikväll! Hej!

Slumdog Millionaire

Det blev ingen backe utan vi drog på bio istället. Det blev jag, Hanse, Benji och Victoria. Vi såg Slumdog Millionaire och det va en mycket välgjord och bra film. En story som berör och som jag starkt rekomenderar. Detta är tredje inlägget inom ett dygn, och det kommer nog inte hända allt för ofta. Ny vecka på gång och jag behöver sova!



Godnatt!!

Det är bara att tuta o kööör!

Har precis kommit hem från ett sköööönt
träningspass med Hanse. Blev ett ben o
mag pass åter igen denna vecka, och vi
körde sten hårt. Även magen fick sej en
riktig omgång! Har hunnit köra 5 gym pass
denna vecka, och det måste vara rekord för
min del tror jag nog. Det vårdar gott för
framtiden =) Gött att man har två tränings
bejbs att gå dit med, för att träna ensam är
inte alls lika skoj, och man presterar inte
alls på samma sätt.

När vi kom ut idag från träningen så hade
en lapp lisa vart framme och gett mej en
bot på 350 kr. Först fatta jag ingenting då
ja inte ställt mej på en handikapp plats
men sen så visa det sej att dom där
klistermärket man har på bilen bara räcker
i ett halvår, och mitt gick ut i nov 2008, och
det hade ja ingen aning om. Men snäll som
dom är på Nautilus så fixade dom till det, och jag slapp pröjsa, så det va gulligt av dom. Så skönt att man fått in rytmen och bara går till gymet oavsett vad man känner och mår. Så va jag inte förut. Jag älskar känslan efteråt när kroppen är helt färdig och när man får smutta på en gainomax.

Får se lite vad som händer ikväll, har hört att vissa kanske ska åka lite i backen, och blir det av så drar jag väl dit. Annars går det ju en sköön Beck som oxå är mysigt att titta på.

För övrigt så har det varit en sånn där skön solig dag och vår känslorna i kroppen kommer fram. Sol och värme är något man bara längtar efter och jag hoppas att allt snö och slask viker hädan fort!

Har oxå en resa som väntar vecka 20, och det ska bli så skönt o komma iväg precis innan sommaren sätter fart här hemma. Resmålet verkar bli Mallorca så det kan bli sweet!

Nu ska jag ta ett bad, trevlig kväll på er! Ciao Ciao!

Söndagen blir förhoppningsvis lugnare..

Ja dagen blev som tidigare skrivit full med diverse aktiviteter. Jobbet gick fort och vi hade bra med tryck i butiken. Timmarna bara schwishaade förbi. Efter det blev gick jag, bror och far på bandy matchen. Men tyvärr så gick det inte så bra för stackars sirius mot mästarna, men det var väl iofs inte helt oväntat. Sen så blev det innebandy i Alsike och det var en halvskum match med en bra o en helt värdelöjsen dommare. Helt sjukt alltså! Matchen slutade iaf 4-4 och det va kul att lira lite boll. Melodifestivalen tittade jag med ett trevligt gäng uppe hos lasse. Sen skulle han vidare för att sitta på jobbet hela natten, o ja är inte avis på han precis ikväll iaf, för jag hade somnat på dirr i telefonen. Men nattjobb brukar ju ge lite klirr i kassan så det är duktigt av han. Jag och sam åkte vidare till Valle en sväng där det hängde lite mysiga pojkar o flickor. Kul o snacka lite med Emma, Lovisa o Sofie en sväng, för det va ett tag sen! Det blev en rätt kort visit där uppe och nu har jag hamnat här hemma i en sköna sängen.

Imorn blire bort på mötet med några vänner och sen lite senare så ska ja hinna med ett tränings pass. Ska försöka ta det hyfsat lungt imorn då denna dagen har gjort att jag stupar om några sekunder, men det har vart en grymt bra lördag för övrigt!

Kan ju alltid hoppas på lika nice drömmar som förra natten, nu släcker jag, Salve!

Lördan blir tight!

Ja imorn kommer man inte ha en lugn stund.. dagen kommer bli stressig med säkerligen goo! Först jobb mellan 10-15, som alltid brukar gå fort. Sen direkt vidare till Studan för att kolla in Sirius - Edsbyn. Och efter det direkt vidare till alsike för att hoppa in i en match. När ja väl är hemma därifrån så blir det melodifestivalen. Med vilka och vart har ja inte spikat.. finns lite olika alternativ.. men det blir nog bra!  Nu ska ja sova! Hej!

Ropa inte hej förns du är över bäcken..

.. var den mest fyndiga titel jag kunde komma på till kvällens inlägg. Joo ja är rätt trött nu!! =) Har precis kommit hem från lite häng hos Valle. Vi kollade på lite fotboll och nån serie som gick på tv, men satt mesta dels o snackade o hade det trevligt. Jag satt o hetsade Mike o Valle att dom skulle fixa kort på Nautilus, där för övrigt alla snart är.. och förhoppningsvis så ser ja dom där framöver. Victoria o Lizz satt o möös i ett hörn o vi hade det trevligt i denna mycket fina lägenhet.

Innan dess var det träning med Hanse och det gick riktigt bra. Kul att han ökar hela tiden och att hans vänster knappar in på högern. Victoria, Lizz och Mike var vid samma tidpungt ute i backen och åkte säck, och det var tråkigt att ja inte hann vara med er, men hoppas vi styr upp något liknande väldigt snart!

Imorn ska ja upp före tuppen och träna med vixypixy. Blir väl en del ben, axlar och kanske lite roooumpaaa som vi ska gå igenom haha. Kommer faktiskt va första gången som ja går upp o tränar innan jobbet, ska bli kul o se hur det känns. Kan ju faktiskt bli att man kör så lite oftare framöver, vi får se!

Nu Längtar ja efter min Carpe och tempur kudde, ska bli gött med lite sömn! Go Natt!

Min mage ropar mat!

Jag är jätte hungrig just nu, men så brukar det iofs alltid bli efter en träning. Ja får fixa till något nu strax! Är iaf ledig idag och fick en skön sovmorgon. Åkte ner till stan med mamma och syster och käkade på Amazing Tai och det va lika gott som vanligt! Sen lämnade ja av mamsingen vid St. Per och åkte hem.

Hemma så hämtade ja upp min träningsväka och åkte vidare till Victoria. Där fick jag droppa in på lite kaffe och en goo banankaka =) Sen åkte vi till gymet och körde på. Vi körde framför allt ben och mage idag.  Jag testade boll övningen på Vicky och hon lär känna av det dom närmaste dagarna, för den brukar ta finfint där inne i magen! Sen körde vi lite fler olika övningar. Skönt att avsluta passet men lite bastu, där jag för övrigt höll på o slumra till nästan =) Vi bestämde oxå att vi ska köra varje tisdag så det ska bli kul tycker ja!

Nu står mat på schemat och sen så blir det kanske en bowling + fik med Tjet och Cagge ikväll. Det ser ut som det iaf.
En hel mysig tisdag så att säga! Ciao ciao!


Ledig måndag + tisdag..

Denna vecka va jag faktiskt ledig idag måndag oxå och det har varit en mkt skön dag! Har fått en del tid till mina projekt och vart ute hos sam i några timmar, och det var mysigt! Sen drog jag mej till Gettot i uppsala för att kolla på lite korp innebandy. Blev sjukt sugen att vara med när man står där brevid men det gick inte, då det förra helgen blev rabalder då jag var med och spelade. Dom förlorade tyvärr men borde klart vunnit tycker jag!

Sjukt kul är iaf att Sirius vann mot Edsbyn borta efter en grymt spännande avslutning på matchen och det lutar lite åt att jag och några kanske kikar ner till studenternas och tittar på nästa möte här i stan, det vore trevligt. Jag tänker då inte stå där i för lite kläder som jag gjort förr, utan ska ha både halsduk, vantar, varm jacka och en björn.... på huvet om jag hittar någon =)

Imorn är jag som sagt ledig och får se vad som händer. Jag ska iaf träna och är det nån som är sugen på dagen nån gång så hoita till då, för min ordinare tränings homie och jag inte kan synka imorn.

Grymt sugen på filmmys just nu..! Får styra det! Ciao!


Har det funnits en vackrare bild???


Svar: NEJ!
Inte dåligt att vara bortskämd med världens vackraste systrar!

Denna kväll..

var en mkt trött kväll.. Passet med hanse tog musten ur mej efter många sena dagar, nu på sistone. Plus att man vart sjuk lite oxå. Men blev lite häng hos Valle en stund men nu ska d söövas.. Gött att va frisk och på benen igen faktiskt! Även gött med ett kort inlägg.. Ciao!

Ett minne som dök upp..

 


Glömmer aldrig när johan och jag spelade golf i närheten av hans hus för många år sen. Vi va nog lika små som på bilden. Han får på en riktig rykare som gick rätt in i grannens villa  och flög in i köket genom köksfönstret. Vi kastar oss i ett dike för att inte synas, men gubben i huset skrek efter oss och vi va tvugna och gå dit och prata med mannen. Sjukt rädda vi blev haha!
Där rök veckopengen!


RSS 2.0