Trevligt avslut på en sjuk dag..


.. och sjuk syftar jag på att ja inte mått
så jätte bra denna dag. Har legat hemma
två dagar men bestämde mej för o jobba
idag, och så fick det bli. Jag kände mej
lite svajjig hela dan men det gick bra
ändå. Sen ikväll ha ja bara softat o tänkte
göra det tills ja skulle somna, men då
ringer fredrik o fick bort mej för lite natt
pingis. Där va grabbarna Mike T, Johan N,
Benji, Fredrik, och förståss Lizz o Victoria.
Vi körde rund pingis som till slut spårade
och blev till två bolag och en eget företagare
(skulle man kunna kalla det med fina ord).


På bilden har vi iaf Benji som vann nattens
glass då han på slutet sprang ner hela
pingisbordet =)

Nu blire några timmars sömn och sen så ska jag jobba några timmar. På kvällen så antar jag att det blir melodifestivalen och funderar på kanske ta hem en skara i min trånga boning.
Vi får se! Puss o åter puss. Ciao!


Hemma en dag till..

Sitter här och har nyss klivit upp. Fick va hemma o vila upp mej idag oxå så det är bra.
Gårdagens odds gick ju inte riktig men sitter och tittar igenom kvällens UEFA-cup matcher och blir sjukt sugen tippa några idag. Här e fem matcher och så här tror ja att det kommer gå. Bara ettor för övrigt.

Milan - W Bremen (1)
Valencia - Dyn Kiev (1)
CSKA Mosk - Aston V (1)
Hull - Sheff. U (1)
Ajax - Fiorentina (1)

Ska ta o klä på mej o gå ut med hundarna lite, för dom behöver gå ut en sväng. Jag hade tänkt åka ner på stan ida o hälsa lite på Tomas o Victoria men lika bra o inte ränna på stan när man e hemma från jobbet. Ska bara försöka ta det lungt o vila ut mej så mkt det går. Hade även tänkt dra till Hälsingland i helgen men är nog bäst att flytta på det då ja inte känner mej helt 100. Ha en bra dag alla söta vänner!

Liggandes idag..

Ida har ja vart hemma från jobbet då ja kände att halsen o huvet inte pallade med riktigt ida. Så det har varit en lugn o go dag för min del. Ska iväg i ditta nu o hälsa på hos victoria då hon har tatt hem lite folk, men stannar inte där så läge då ja känner mej lite seg + att ja måste hem o titta till mitt tips.

Chelsea - Juventus (1)
Tror att chelsea blir för svåra för juventus på hemmaplan.

Real Madrid - Liverpool (1)
Reals form just nu borde göra så dom kammar hem matchen. Livepool är iofs alltid grymma i CL men har inte spikat in formen på sistone så en 1:a här. Oavsett en tuff borta för Liverpool.

SP. Lissa. - B München (2)
Kanske mer realistiskt med ett kryss men kör ändå på en 2:a här. Bayern borde vinna här.

Villareal - Panathin (1)
Villareal bör ta hem denna match.

Detta ger iaf dryga 11 ggr pengarna, vore kul om den gick in iaf =)

Gött med kort!

Det har vart en mycket skön söndag. Jag sov tills kl. 13 idag och det va väl behövligt! Har mesta dels bara vart hemma men stack iväg en sväng med bror till Mikk någon timme. Sen åkte vi hem precis tills när Beck började på tv.

Efter Beck så frågade ja mamma om hon  kunde fixa till mej lite i huvudet. Har funderat hit och dit på att kanske spara lite längre än vanligt men det vore sjukt gött med en lite kortare frisyr, och så fick det bli. Finns ju även en brud som ständigt är på mej om att klippa kort , nämner inga namn men lite påverkan hade du väl =) men kort blev det. Så här blev det iaf:

 
Skabbig bild men man ser ju hur det blev iaf!

Gonatt!


  


Nu blev det natt igen..

Ännu en kväll då ja sitter här o skriver in på små timmarna. Jag har iaf precis kommit hem från Joels lya ute i storvreta. Skjutsade nyss hem Lizzy oxå. Vi lyckades fixa till en lite gåva till mannen precis innan stängning på coop. Ja o Lizzy satt o kollade på melodifestivalen på olika  o den tog slut typ 20 min innan dom skulle stänga på coop, så vi fick skynda oss men vi hann iaf! Där ute var en fin samling med trevligt folk och ja tycker kvällen var mysig. Spelade wii gjorde vi ett tag oxå. Annars så har jag jobbat och tatt det lungt hemma. Man får ta vara på dom tillfällen man kan varva ner o bara softa nu för tiden. Imorn är ja helt ledig och har inga spec planer egentligen. Eller en faktiskt, jag o Hanse ska träna, men annars e ja öppen för förslag!

Har för övrigt precis lyssnat av min telefonsvarare och fått någe späxigt medelande från ett dolt nummer nyss och några missade samtal. Antar att filurerna bakom detta sitter i Kungsängen nån stans om jag skulle dra en vild chansning =)

ciaociao!

Orkar egentligen inte skriva så här sent..

..men jag gör det ändå!

Kom precis hem och är sjukt trött. Har spelat pingis med Benji o Fredrik mitt i natten. Vi körde straff pingis, vilket gör sjukt ont när man får en boll på sej. Innan dess så va ja o många vänner o grattade det nyförlåvade paret Renkel/Wanderby och det va mysigt. Vi satt o snacka massa gamla goa minnen och fick oss många goa skratt!

Ja orkar inte skriva åå mkt mer för ja måste krypa ner o sova några timmar innan det är dax o jobba mellan 10-15. Får även passa på o gratta vännerna Joel Svanberg o Matilda Abrahamsson som fyller denna dag!

Puss o natt!


Gött med köttade ben!!

Kom nyss hem från gymet och vill inget annat än o bara softa ikväll. Jag o Hanse kör på o det känns riktigt gött att man e igång ordentligt med tränadet! Idag så bråååånkade vi sönder benen o de va längesen ja kände sån sveda i vaderna, det brann i dom nyss! Annars har det varit jobb och en väldigt lugn sådan idag.

Igår hängde ja med Melker o Fredrik och vi såg ett stolpskott till rysare på bio! Senare hängde ja med en sväng till fredrik men stack rätt snabbt hem för ja va så trött.

Gött med fredag imorn o då blir det till att fira ett gullefjunspar på kvällen! Det blir roligt! Annars e helgen rätt oplanerad förutom jobbet på lördagen, men kommer nog bli det ena och det andra om ja känner mej rätt!

Puss o Hej!


Tisadagar, Me like!

Idag hade ja som vanligt på tisdagar ledigt. Så skönt o bara kunna sova ut nån extra timme på morgonen. Efter lunchen åkte ja o mamma ner på stan för o hjälpa bror med kostym köp. Det hela slutade med att ja själv la undan en sjukt snygg Trench Coat som ja ska hämta i dagarna =) Bror fick till det han oxå med kostymen! Sen så åkte jag o mamma vidare till Fyrisfjärden och spelade badminton i en timme. Efter det så drog vi en fika o sen vidare hem.

Lite senare så blev det lite film mys som inte alls e ovanligt nu för tiden =) med Lizzy, Madde o Fredrik. Inskaffade oss lite hårt billigt godis på gränby och hyrde Transibirean. Efter det så blev det brottning o ja fick ett skåp i huvet haha!

Men nu e ja hemma o ska strax krypa ner i sängen, för ja e skit trött! gonatt!


Pyjamas, jobb, schlager..

Ja nu sitter man här på små timmarna o måste
egentligen krypa in i dimman, men ska bara dra några rader här först.

I fredas så åkte ja, Victoria, Lizz o Fredrik hem till Melker för o slagga över där tills lördan. Vi käkade taco när vi kom dit o det va gott! Jag va sjukt hungrig då! Sen så softade vi hela kvällen/natten med film o gamla minnen.. Det dryga va då att man skulle upp till jobbet o det blev inte så många timmars sömn, men det fick man ta. Brudarna skulle sitta i secket på innebandy matchen på förmiddagen så dom va oxå tvungen o kliva upp. Jobbet gick relativt fort och sen mötte jag upp Vicky,Mmelker o Fredrik på stan och gled omkring med dom en sväng tills ja gick o inskaffade mej lite hjärtans dag prylar.

Nu ikväll har vi vart hemma hos valle och kollat på melodifestivalen. Tycker det va grymt att H.E.A.T gick vidare, ett argument för att se finalen! Efter det så kolla vi på Bruce den allsmäktige som gick på tv. Därefter drog vi oss hem för ögonen började se dubbelt. Sen hamnade ja här men nu ska det slaggas. Korpen match imorn bitti! Ska bli skoj!





   

Ciao Bella!

Nått sött att vila ögonen på!


Åter igen länge sen!

Hej o hå mina få läsare haha! Jag är inte duktig på o skriva här och jag är medveten om det..
men nu när jag insett att fler av mina vänner skriver o har sej i sina bloggar så får ja försöka anstränga mej lite..

Har haft en sjukt trevlig helg nere i Köpenhamn och det  va både nöjje o framför allt nytta!
Nu ska ja hoppa ner i min skööööna säng som för övrigt är skönare än alla Hotell sängar tillsammans i världen!

Ciao!

RSS 2.0