En trevlig dag med Hannah & Annelie!

Idag var det min lediga dag och det var sedan tidigare bestämt att jag skulle dra till Sthlm. Det var meningen att jag, Hannah, Annelie och Mike skulle åka dit och träffa Ekerbingarna, men Magnus blev tyvärr väldigt sjuk så det funkade inte för dom idag. Jag och Annelie bestämde oss för att dra till Sthlm och möta upp Hannah ändå men Mike valde att stanna hemma. Vi var skit hungriga så det första vi gjorde var att vi satte oss på Pizza Hut på söder och tryckte i oss lite käk. Vi satt där ett tag och prata och hade trevligt, och försökte även smöra lite med Ekerbringarna för vi ville gärna titta förbi dom en snabbis ändå, men det funkade inte idag! 

Efter maten gick vi genom gatorna och tittade i affärerna, och det är as kul och se hur mkt trevliga butiker och affärer det ligger inne i gränderna och inne på dom små gatorna. Dagens fynd för min del blev ett par skit snygga adidas brallor som ja är mkt nöjd med! Efter lite tittande i diverse butiker så drog vi en fika på nått ställe som ja inte kommer ihåg va det hette. Vi köpte varsin fet chokladboll med latte och varm choklad. Sen satt vi där och prata och tiden bara rusade iväg. Efter ett tag så inser vi att det besta nog är att börja röra oss hemmåt. Vi avslutade med en trevlig promenad från söder till Central stationen som tog ca 25 minuter eller nått. Jag och Annelie tog tåget mot Uppsala och Hannah tåget mot Nyköping där hon skulle vara några dagar. Detta var dagen i korta drag men avslutar med några bilder till =)



Nu ska jag sova! Go Natt!!

v. 31 gick fort!

Ja nu va det några dagar sen man satt här sist. Förra veckan hade man många trevliga personligheter här i krokarna och det va kul o träffa sånna som man inte sett på länge. Nu så är det jobbande som gäller fram tills 25:e aug då det bär av mot Cypern.

Imorn är jag ledig och det är tänkt att ja, micke annelie o hannah ska träffa ekerbinksen i sthlm och det vore as skoj, men dom ska vist har gått o sjukat ner sej så vi får se imorn hur det blir.. hoppas dom mår bättre då så vi kan träffas!

svej!

RSS 2.0