Helg

Alltid skönt med helg! Nu ska jag upp o käka frulle sen bär det av och titta på bror när han spelar match mot Sten Sture tror jag det är, kan bli kul o se! Annars så är dagen relativt oplanerad så vi får se vad som händer.

Nu är det en vecka kvar tills ja kliver in på det nya jobbet, ska bli både kul och lärorikt och jag ser fram emot det. Företaget snurrar på bra och det är verkligen sjukt kul att man har en egen verksamhet att fippla med! Kan bli hur bra som hellst!

Nu måste ja skynda mej så ja hinner i tid till matchen!
Ha en bra dag! Hej


Hejsan svejsan bloggen!

Denna blogg har åter igen varit död nu i ett halvår typ, och jag har tendensen att skriva i perioder och sen så tappar man lusten eller hinner inte skriva. Men vi ska se om vi kan hålla uppe med lite skriverier om mitt liv och mina projekt! 

Vårt projekt med klädesmärket Ginosco håller väldigt snart på att rulla gång, och det är nära nu tills försäljningen kan börja ta fart! Ska bli sjukt kul o se hur utvecklingen i företaget kommer att se ut och vi båda är sjukt taggade!

Här är en bild från vårat första utskick och den visar en liten smygtitt på vad som komma skall ifrån Ginosco.

För övrigt så är jag på väg in i ett nytt jobb och ska börja jobba på Nordea och det ska oxå bli roligt! Finns många härliga männskor som jobbar där och jag tror det kan bli riktigt bra!

För övrigt så bor jag och bror tillsammans i vår lägenhet sen i somras, som dom flesta vet, och vi trivs grymt bra i våran lya!

Träningen har varit lika död som bloggen det senaste halvåret, men den har jag oxå satt fart med nu och hoppas kunna komma in i samma rytm som jag va inne i för ett halvår sen. Hanse hantel kan dock inte köra lika många pass tillsammans med mig i veckorna men det finns ju fler ljushuven man kan gå dit med!

Nu ska det käkas och sen fixas med lite äranden under dagen, bland annat in en sväng på banken!
Ha en bra dag! Ciao!


RSS 2.0